dimarts, 23 de febrer del 2010

REPORTATGES AL NOSTRE LOCAL

Seguint amb la idea de amenitzar les tardes dels diumenges d'hivern, aquest proper DIUMENGE 28 de FEBRER de 2010 a 2/4 de 7 de la TARDA la nostra amiga Queralt Escobet ens presentarà les fotografies de la seva experiència al desert.

A PEU PEL SAHARA



Constarà de dos viatges per dues zones del Sàhara molt diferents, el primer ens situem a Algèria, a la regió del nord-oest de Djanet i que pertany al Parc Nacional del Tassili N'ajjer, ple de canyons, racons, dunes, roques "gueltes" i pintures rupestres, tot molt lluny de l'aparent monotonia, d'aglomeracions i sorolls.

El segon viatge ens situem a Egipte a una zona que els cartògrafs britànics van batejar com el "desert occidental", una terra oblidada a l'oest del Nil, on concretament aquesta porció de terreny del Sàhara agafa el nom de Desert Blanc, degut a les seves capritxoses formacions de guix.

2 comentaris:

  1. Hola, em va encantar l'audiovisual, estava molt ben feta i les fotos alucinants, a més, després ho vam poder comentar en un ambient molt distès i divertit. Gràcies per convidar-m'hi !!

    Pat

    ResponElimina
  2. Va ser una de les millors xerrades!!
    Molt ben documentada i amb molt de tot: fotos, vídeos, anècdotes divertides, ambient distés... va ser genial i molt enriquidor. Et venen ganes d'anar al desert.

    ResponElimina