dimecres, 2 de juny del 2010

Campionat de Catalunya Individual de Curses de muntanya

La X cursa de Paüls va acollir el campionat de Catalunya de Curses de Muntanya . Una cursa de 23 kms i amb un desnivell acumulat de 4000 m, pel sempre impressionant Parc Natural dels Ports, és el què es van trobar els 340 corredors que hi van prendre part.
En aquesta edició tornem a tenir un campió de Catalunya al nostre club, en categoria Màster Masculí: Jose Navarro .
Ja en el triangular havia demostrat la seva vàlua i no era d’estranyar que aconseguiria el campionat. Felicitats des del club!

El Màster Femení se’l va endur la també carismàtica Teresa Forn ( Rum Team- Tienda)
En categoria Sènior Masculí Just Sociats ( CA Manresa ) va ser el clar guanyador, amb un domini aclaparador des del principi.
En categoria Sènior Femení la nostra amiga Esther Hernández ( CE. Súria ) var tornar al cap de munt del podi.

En Veterans: Joan Farnos ( Extrem Team Tivisa ) i Mª Elena Ferreres ( UEC Anoia ) van ser els guanyadors .

Felicitats a tots ells i, al tots els corredors de muntanya, encoratjar-vos a seguir amb aquesta fidelitat i empenta.