diumenge, 3 de gener del 2010

LLUNA PLENA AL RASOS DE PEGUERA 2-01-10

Tal i com haviem quedat, ens reunim a la gasolinera del cap de vall del passeig de la Pau una colleta (7 en total) i ens esperem fins les 6 de la tarda més o menys.
Un cop decidits, tirem amunt, cap els Rasos a veure què hi trobem, portem els esquis de muntanya carregats, les botes de muntanya i les raquetes, doncs, la confiança en la quantitat de neu (o la poca quantitat) ens fa ser previsors.

Al arribar al Rasos, anem a fer una visita als propietaris que gestionen el bar, per tal de posar-nos en contacte amb ells i explicar-los els nostres plans, ja que, com sabeu, també organitzaven una passejada a la llum de la lluna.

 La nostra sorpresa és que ens diuen que amb esquis ni somniar-hi... que surten pedres per tot arreu, que ells ho han estat revisant a la tarda i que amb esquís rés de rés.
Doncs apa, ens calcem les botes i les raquetes i cap a passejar s'ha dit. Al "mal temps" bona cara.

Sortim de l'aparcament de la creu, en direcció els rasos del mig, en arribar allà decidim pujar fins els rasos de dalt; a la bandera ens fem les fotos de rigor, busquem la lluna que encara no acaba de sortir i, cap a vall, altra vegada a buscar els rasos del mig, desde allà enfilem el tallafocs cap a fer una visita al pessebre dels rasos d'abaix i cap a buscar la pista d'esqui de les soques per on baixem altra vegada cap els cotxes.


Ha estat una bona passejada; en acabat anem a fer el got al bar on hi ha tot una colla de gent que s'en van a fer la passejada organitzada pels Rasos.  Allà parlem amb l'Eduard Jornet i després de fer-la petar una estona ens comenta que han editat una nova revista de muntanya, ens en cedeix gentilment un exemplar per el club per tothom qui vulgui veure el primer número està a la vostra disposició al local .

I rés més, esperar que la propera lluna plena a finals de gener les condicions de neu haiguin canviat i poguem esquiar i disfrutar de la lluna.

Ferran

1 comentari:

  1. Llástima la falta de neu. La propera Lluna Plena serà el dia 30 de gener.

    ResponElimina