dilluns, 18 de gener del 2010

SORTIDA AMB ESQUIS DE MUNTANYA * 24 DE GENER DE 2010

Hola a tothom. Per el proper diumenge hi ha prevista la primera de les sortides programades amb esquis de muntanya d'aquesta temporada.
Seguidament adjunto la fitxa de la sortida amb tota l'informació necessària.
Només dir-vos que en cas d'haver de realitzar cap canvi degut a les condicions meteorològuiques ho comunicarem oportunament al bloc.



SORTIDA D'ESQUÍ DE MUNTANYA


Pic de Coma d'Or ( 2826 m)

Alta Cerdanya

Diumenge dia 24 de Gener



Sortida: A 2/4 de 8 del matí a la benzinera BP de Berga.

Arribada: A les 14 hores a Berga (+/-)

Horari: 2 hores o 2 h i 1/4

Desnivell: 950 metres de pujada.

Dificultat: Cap ni una

Punt de Sortida: Del port del Pimorents ( 1920 m )

Dades d'interès: Telf. d’emergència: 112. Rescat de muntanya de la gendarmeria francesa ( Osseja ): 003368045103. Telf. Estació d’ esquí Porte i Pimorents: 04 68 04 82 41

Itinerari: Des del port del Pimorents seguirem la vall d’en Gràcies fins al coll o portella que porta el mateix nom. Des d’aquí ja veurem el nostre destí i només ens caldrà arribar-hi. Baixant una mica direcció E passarem per la esquerra de l’estany del Coma d’Or i ja afrontarem la última pala, on a la meitat s’estreny una mica però que no presenta dificultat. Tornarem pel mateix lloc.

Material recomanable: Arva, casc, pells i guants de recanvi, grampons i piolet, farmaciola (manta tèrmica i antiinflamatoris), sonda, pala, aigua i menjar, frontal i xiulet. Roba d’abric.



ÉS IMPORTANT QUE ESTIGUEU FEDERATS DONCS
EL CLUB NO ES FÀ RESPONSABLE DE POSSIBLES INCIDÈNCIES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada