dimarts, 27 d’abril del 2010

5 è TRIANGULAR DE CURSES DEL BERGUEDÀ

CRÒNICA de la 1ª CURSA DE ST. JORDI DE CERCS


Amb la cursa de St. Jordi de Cercs hem completat el Triangular de curses del Berguedà, que ha arribat a la cinquena edició . Aquest any hi ha pres part un total de 200 atletes, molts vinguts de fora de la comarca. Crec que hem complert amb l’objectiu de donar-la a conèixer una mica més. De mica en mica anem descobrint altres recons, paratges singulars, tots ells molt a prop de casa nostra però que moltes vegades ens passen desapercebuts. Aquesta comarca dona molt de si. Es podrien fer curses a tots els pobles, cada un te el seu encant particular. La mostra d’això és que cada any si disputen més curses. Ens ha agradat sorprendre als forasters i als Berguedans també. Amb les distàncies més curtes i amb desnivells progressius també hem volgut que serveixin per entrenar, o per provar-nos a nosaltres mateixos. Per molts han sigut veritables reptes que esperem que tinguin continuïtat. Des del club us volem animar per què feu d’altres curses, per què conegueu d’altres indrets, altres pobles, a d’altres corredors, que al cap de vall son les experiències i les sensacions el què ens emportarem.

Aquesta cursa en particular ens ha deixat molt bon gust de boca, el recorregut ha sigut molt ben trobat, amb zones més tècniques i zones més ràpides. De les típiques curses de muntanya una pujada i un baixada. En aquest cas sense fer un cim però d’una gran bellesa. La vall de la Riera de Peguera o de Vallobrega , un paratge d’ admirà.

Els atletes ens han sorprès una altra vegada amb uns temps de vertigen. Pau Bartoló amb 1: 05: 52 va demostrar ser el millor de la cursa i del Triangular. En la categoria de dones la guanyadora va ser Rosa Valls en 1:32:05, però la guanyadora del Triangular va ser Sara Prat segona classificada amb un temps 1: 37:25.

En aquesta ocasió els beneficis del Triangular aniran destinats a Haití, concretament per un orfenat, per pal•liar amb el que sigui possible les seves mancances.

Només ens cal donar-vos les gràcies per la vostra participació i animar-vos a continuar corrent.

I recordeu que el proper 16 de maig hi ha la cursa de Berga, a seguir entrenant!

Cinto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada