dimarts, 13 d’abril del 2010

5è TRIANGULAR DE CURSES DEL BERGUEDÀ CRÒNICA 2ª CURSA BERGA-RESORT

El passat dissabte 10-04-2010 es va disputar, al Berga-Resort, la segona proba del triangular de curses del Berguedà. Seguint amb la idea original de donar a conèixer racons de la nostra comarca, no tant sols a la gent que ens visita de fora si no també a gent d’aquí, ens hem decantat per la zona de la serra de Casampons. Un espai tant a la vora de Berga i tant poc freqüentat que segur que no va deixar indiferents als corredors. Amb un recorregut de 14 Kms i un desnivell de 700 metres en positiu es van alternant les pistes forestals i corriols, fent així un circuit molt agradable, distret i molt variat.

Van prendre la sortida 119 corredors , entre ells només 17 dones. Una xifra encara molt per sota de la peritat que ens agradaria assolir.

El guanyador va ser l’Albert Ferrer amb 1:06:39 seguit dels Berguedans Quim Raich ( 1:08:36) i Albert Comelles ( 1:08:59 ).

En la categoria femenina la guanyadora va ser la també Igualadina Lola Brusau amb 1:25:04, segona Alba Carbonell ( 1.31:22) i en tercera posició Assumpta Vila ( 1:35:26 ).

Cal destacar l’augment de participació i també la col•laboració de molts socis del club, tant en feines de marcatge com en la neteja de camins i varis.

Només recordar-vos que la pròxima cita serà el  25- 4-2010 a St. Jordi de Cercs.