dimecres, 26 de maig del 2010

V CURSA SALDES-PEDRAFORCA 20-juny-2010

FIXA TÈCNICA:


Competició: Copa Catalana i Campionat de Catalunya Sub-23

Sortida i Arribada: Saldes ( 1200 m )

Distància: 13,320 Km

Desnivell positiu: 1298 m

Punt més alt: 2498 m

Temps màxim: 4h 30 m

El Pedraforca és la muntanya més elegant i amb més caràcter de la nostra comarca, mítica entre altres de tot Catalunya. Gairebé tothom hi ha pujat alguna vegada, molts un cop l’any i els de per aquí tot sovint. Però tant de pressa com aquests atletes, pocs. Això és una cursa de muntanya per excel•lència, una prova d’alt nivell on cal estar molt preparat. No n’hi ha prou en córrer, aquí s’ha de saber grimpar, saber volar a la tartera i guardar forces per arribar a Saldes. És la cursa més tècnica de la Península i de tros.

Us convidem a desafiar als que fins ara tenen els millors temps:

En Dones: Ester Hernandez 2. 04.59 (any 2006)

En Homes: Just Sociats 1. 39.08 (any2008)

I també dir-vos que, com a corredors de muntanya, hem de respectar l’entorn amb la mateixa intensitat que fem les curses. Si som forts per pujar corrent encara hem de ser més forts per preservar el nostre territori. No cal repetir que estem en un Parc Natural i que encara hem de ser més primmirats.

Només ens queda desitjar-vos sort a tots els atletes i animar a tots els indecisos a participar en la més autèntica cursa de muntanya del nostre país.

Si algú te ganes d’ajudar a pujar l’aigua o en els controls que es posi en contacte amb el club, gràcies.



Cinto

2 comentaris:

  1. Aquesta és la millor cursa de tota la Copa Catalana. És una cursa autentica de skyrunning, és la més genuina. Val la pena participar-hi.

    ResponElimina
  2. Ja s'han completat les 300 places per participar en aquesta cursa. Felicitats a tothom. Aquesta cursa és la més autèntica prova skyrunning de tot l'Estat Espanyol. Si hi ha algú que opina el contrari, que ho demostri.

    ResponElimina