dijous, 6 de maig del 2010

CURSA DELS MOSSOS

CRÒNICA DE LA CURSA DELS MOSSOS

D’ ESQUADRA - ST. AMAND

DIA 2 DE MAIG

FITXA TÈCNICA

COMPETICIÓ: Copa Catalana Curses de Muntanya ( Skyrunning )

SORTIDA I ARRIBADA: Ripoll

DISTÀNCIA: 22’7 Km

DESNIVELL EN POSITIU: 1370 m

Nº DE PARTICIPANTS: 244

PUNT MÉS ALT: Cim de St. Amand 1832 m



Ripoll va ser l’escenari de la primera prova de la Copa Catalana de Curses de Muntanya. Enguany consta de sis proves repartides per la geografia catalana. Des del Club hi participem activament tant en l’organització com en la participació. Recordem que hi organitzem dues proves, la Cursa de Muntanya de Berga i la Cursa del Pedraforca, a més de col•laborar amb d’altres.

I pel què fa la participació tenim l’equip format per corredors de casa que intentaran repetir els èxits d’anys anteriors, tant individualment com col•lectivament. Que ens representen en tres categories: Veterans, Sèniors i Sub-23.

Des del club els hi farem un seguiment especial: donant-los facilitats pels desplaçaments i suport en les curses, destacant els resultats i buscant les seves opinions. També potenciarem la participació dels socis en les curses donant-los facilitats en les inscripcions i descomptes en les nostres curses.

En aquesta ocasió hem tingut uns resultats molt bons. La cursa, d’organització acceptable, transcorria per camins i corriols ben trobats. La fortíssima pujada i baixada del el cim de St. Amand van ser els punts més destacables de la cursa.

El guanyador va ser Xavier Espiña amb un temps de 2:03:40 i la guanyadora Ester Hernandez amb 2:31:34. Les classificacions les podeu veure a:

http://www.clubexcursionistaripoll.com/principal/curses/clascurses/clas2010/generalm.htm

Dels nostres corredors podem destacar la cinquena posició en categoria Sènior de Pau Bartoló amb 2:06:22 i la tercera en categoria Veterà de Lluis Corbera amb 2:13:41. I el primer lloc en categoria Sub-23 de Eduard Garcia Juez amb un temps de 2:53:32.




Encoratgem als nostres corredors a continuar amb la mateixa perseverança i esforç, i felicitar-los amb nom de la directiva.

Cinto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada